Ciutat

Tanca l’escola Mas Boadella de Can Llong per un positiu en coronavirus

El Departament d’Educació n’ha ordenat la clausura durant 15 dies

L'escola Mas Boadella, a Can Llong / ACN

L’escola Mas Boadella de Can Llong es veu obligada a tancar per un cas positiu en coronavirus. Fonts del centre han confirmat que la decisió s’ha pres aquest mateix matí, quan s’ha tingut coneixement del positiu.

Es tractaria, segons els primers indicis, d’un positiu registrat entre personal de l’equip docent. L’alcaldessa, Marta Farrés; el director, Francisco Bonilla; i el director de Serveis Territorials d’Educació al Vallès Occidental, Jesús Viñas, estan fent seguiment de la situació, a l’espera de les indicacions que pugui fer de manera oficial el Departament d’Educació.

En un comunicat, el Departament d’Educació assenyala que ha decidit tancar el centre després que el Departament de Salut hagi demanat confinar els 35 docents del centre educatiu a causa del coronavirus, el 100% de la plantilla. És per aquest motiu que el departament ha decidit suspendre l’activitat.

El centre comptarà amb un servei de guarda per a aquells pares que necessitin unes hores per organitzar-se. L’escola Mas Boadella és un centre d’educació infantil i primària que escolaritza 480 alumnes.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

El centre està enviant els alumnes cap a casa, i tancarà portes quan en marxi el darrer. La previsió és que estigui tancada per un termini mínim de 15 dies. Pel que fa a l’Ajuntament, fonts municipals assenyalen que s’han posat a disposició del centre i de la comunitat educativa.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top