Ciutat

El Parc Taulí desmenteix que estigui immers en una situació de col·lapse per culpa del coronavirus

Al punt del migdia hi ha la reunió del Comitè de Crisi de l'hospital, que cada dia analitza la situació / LL. FRANCO

El Parc Taulí desmenteix que, a causa del coronavirus, el centre estigui immers en una situació de col·lapse, tal com ha publicat el digital Crònica Global -que posteriorment ha esborrat la notícia- i ha difós iSabadell.

“Les urgències no estan col·lapsades, i sí que tenim llits disponibles a UCI i a planta”, han informat des de l’hospital sabadellenc, en resposta a la informació publicada.

Sobre el nombre de contagis, des del Taulí no es dona informació específica dels pacients atesos per coronavirus per una qüestió de protecció de dades. Inicialment, el brot estava centrat en quatre professionals del centre, que el cap de setmana passat van donar positiu.

El Taulí i les autoritats criden a la calma i recomanen no fer cas de rumors i notícies sense fonament, a més d’instar a informar-se principalment a través de mitjans de confiança i canals oficials.

En disposició d’atendre tots els pacients

En un comunicat, l’hospital ha tornat a desmentir la informació publicada, que ha pogut generar “preocupació entre els usuaris”: “Aquesta notícia és completament falsa”.

“El Parc Taulí compta amb un Comitè de Crisi plenament operatiu: ha estat un dels primers hospitals a implantar un Pla de Contingències, que s’està desenvolupant amb normalitat, i té previstes les mesures extraordinàries que sigui necessàries adoptar segons l’evolució de la pandèmia. A hores d’ara, la institució està en disposició d’atendre els nostres pacients, tant a la zona de Cures Intensives com a les zones habilitades d’aïllament, a les plantes d’hospitalització i al Servei d’Urgències”, afirma el text.

Per altra banda, el centre ha refermat “el compromís de tots els nostres professionals que, una vegada més, estan demostrant estar a l’alçada de les circumstàncies”.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Comentaris
To Top