Publicitat
Vallès

Els bombers rescaten amb helicòpter un home accidentat a la Mola

Bombers de Matadepera / TWITTER

Aquest dissabte a la tarda, els Bombers de Matadepera amb la col·laboració del Grup d'Actuacions Especials (GRAE) de la Generalitat van rescatar un home de 45 anys accidentat en baixar de la Mola, al Parc Natural de Sant Llorenç del Munt. L'evacuació es va fer en helicòpter

L'avís es va rebre a les 16.45 h, i va obligar a desplaçar un vehicle SEM i un helicòpter. L'home anava acompanyat d'un amic, amb qui feien la ruta dels Forns de Calç, en direcció a Can Robert. Va caure mentre transitava per un camí estret, la qual cosa li va provocar una possible fractura de tíbia. Per a ser rescatat, va enviar la seva ubicació a través de Whatsapp. L'evacuació es va fer des de les Pedritxes.

Des d'avui els accessos i els aparcaments als Parcs Naturals queden tancats. Els Bombers de Matadepera han fet una crida al seny.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top