Esports

La Federació Espanyola de futbol només es planteja acabar la lliga

Els jugadors arlequinats podran seguir lluitant per l'ascens / Ll. Franco

Encara que ara mateix la salut està per sobre de tot, el futur de la temporada futbolística ha viscut aquest dimarts una cita clau en la reunió de la UEFA. La principal decisió ha estat ajornar fins a l'any vinent la disputa de l'Eurocopa per la crisi del coronavirus i això obre el camí per poder acabar la Champions i Europa League i també dona aire a les respectives competicions domèstiques de cada país.

En el cas de la Segona Divisió B, el president de l'ens federatiu, Luis Rubiales, ha deixat clar en una comparança pública aquesta tarda que "només ens plantegem acabar la temporada, aquesta és la nostra intenció". Ha descartat totes les opcions que s'havien barallat els últims dies: "No podem acceptar la classificació actual perquè seria una injustícia i també ho seria retrocedir a la primera volta del campionat".

Publicitat

Per tant, el Sabadell sembla que manté totes les opcions de poder lluitar pel play-off o fins i tot el títol de lliga. Això sí, abans s'haurà de confirmar quin dia es reprendrà la competició i de quina manera. "No depèn de nosaltres perquè per sobre de tot tenim la salut de les persones. En el moment que hi hagi una seguretat, es posarà tot en marxa". La intenció és fer-ho amb públic, però si les circumstàncies ho requereixen, no es descarta jugar a porta tancada uns quants partits. Rubiales també ha comentat que "les competicions haurien de finalitzar abans del 30 de juny, però aquesta data no ha de ser un mur infranquejable. Volem garantir justícia i que la classificació reflecteixi el que ha passat al camp durant la temporada".

En l'àmbit econòmic, Rubiales també ha tranquil·litzat als clubs no professionals: "Que sàpiguen que tots els diners promesos per la Federació Espanyola estan garantits a través dels diferents programes establerts", ha subratllat. Ara caldrà esperar.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top