Ciutat

Un total de 5.353 targetes moneder per als més vulnerables a Sabadell

El Consell Comarcal del Vallès Occidental, qui gestiona els ajuts de menjador a la comarca, està treballant amb els Departaments d’Educació i de Treball, Afers Social i Famílies i els ajuntaments de la comarca per tal de poder garantir la suficiència alimentària dels infants que estan rebent un ajut de menjador. Segons ha comunicat el govern català aquesta setmana, es podran distribuir targetes moneder a través d’un acord amb una entitat bancària.

Per a cada família es carregarà la targeta amb l’import de la prestació diària pel total de dies que duri el tancament. A la comarca se’n distribuiran més de 17.000, 5.353 de les quals a la ciutat de Sabadell.

Les targetes moneder es començaran a distribuir a partir dels propers 2 o 3 dies, a través del Consell Comarcal i dels ajuntaments. Els dos departaments de la Generalitat i els Consells estan acabant d’ultimar l’operatiu que pugui fer possible el lliurament a les famílies i properament es concretaran les instruccions definitives.

Les targetes aniran precarregades amb l’import corresponent als 10 dies que no es prestarà el servei de menjador, durant el temps previst de tancament dels centres. L’entitat bancària que emet les targetes les enviarà al Consell Comarcal per tal que puguin ser distribuïdes. En el cas dels municipis de Terrassa, Sabadell, Sant Cugat, Rubí i Cerdanyola, les targetes arribaran directament als ajuntaments.

Total de targetes moneder: 17.388

Consell Comarcal del Vallès Occidental: 4.150 (inclou la resta de municipis i els alumnes d’Educació Especial)
Ajuntament de Terrassa: 4.682
Ajuntament de Sabadell: 5.353
Ajuntament de Sant Cugat del Vallès: 946
Ajuntament de Rubí: 1.782
Ajuntament de Cerdanyola del Vallès: 475

Comentaris
To Top