Publicitat
Oci i cultura

L’ESDi llança el repte de pintar les finestres perquè els veïns ho vegin des dels balcons

Els marcs de portes i finestres són elements susceptibles de ser intervinguts artísticament amb resultats vistosos / D.S.

L’Escola Superior de Disseny ESDi impulsa Inside the cube, una iniciativa amb la qual els seus professors de disseny proposaran reptes diaris per amenitzar la quarantena. L’etiqueta #esdinsidethecube es podrà seguir al seu perfil d’Instagram (@esdi_barcelona) i als stories es pujaran els vídeos dels professors proposant el design challenge del dia i animant la gent a participar-hi.

“L’objectiu és posar en marxa la creativitat de la gent en aquestes setmanes de tancament col·lectiu i demostrar que tots portem un petit dissenyador dins”, expliquen des de l’organització. La primera professora d’ESDi que ha pujat un repte ha estat Maja Cecuk, la nova cap d’estudis, que amb el títol Street art is not dead! ha proposat intervenir una finestra des de dins. “Així es converteix en una obra d’art, que la gent pugui veure des dels seus balcons”, explica Cecuk.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top