Diners

El Grup Educa Borrás es veu forçat a parar l’activitat i a presentar un ERTO

Planta d'Educa Borràs, a Sant Quirze del Vallès / Wikipedia

El Grup Educa Borrás s’ha vist forçat a anunciar un ERTO. La companyia ho ha anunciat a través d’un comunicat aquest divendres, després que la seva activitat hagi quedat anul·lada com una conseqüència de la impossibilitat que els clients puguin adquirir els seus productes a través dels canals de distribució existents. Segons un comunicat, ha estat una decisió presa de mutu acord amb els treballadors, amb l’objectiu d’evitar “l’adopció de mesures més severes”.

Respecte a les condicions econòmiques que es deriven de l’ERTO, Educa Borrás es compromet a pagar la totalitat dels sous del mes de març i el 85% del mes d’abril. En el cas que l’ERTO s’allargués també durant el maig, l’empresa avaluaria la seva situació econòmica per complimentar els sous. Aquesta situació laboral s’allargarà tant com duri l’estat d’alarma.

Comentaris
To Top