Publicitat
Castellar del Vallès

La Policia Local de Castellar denuncia un bar que continuava obert

La Policia Local de Castellar està duent a terme controls a l’entrada del municipi, sobretot a la carretera que connecta amb Sabadell. Però també a diferents zones de la vila: ja se n’han efectuat 25 a més de 700 vehicles.

Per altra banda, s’ha intensificat el control de mobilitat a dins de la vila. Des que es va decretar el confinament, ja ha identificat un centenar de persones que podrien estar incomplint les restriccions de mobilitat dictades. En cas de reincidència, aquests ciutadans serien denunciats.

Publicitat

El primer dia de confinament, la Policia ja va haver d’intervenir un bar amb la terrassa plena de persones, que continuava obert. El propietari va al·legar desconeixement. Des d’aleshores, també s’han interposat 13 denúncies per desobediència i una detenció per conducta tipificada penalment.

A tot l’Estat espanyol, l’autoritat ja ha imposat 31.000 denúncies.

La policia de Castellar realitzant un control / CEDIDA

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top