Oci i cultura

És dissabte i la Llar del Llibre t'explica un conte igualment: 'T'avorreixes, Minimoni?'

Els dissabtes a la Llar del Llibre és dia d'explicar contes. En principi, avui estava programat que l'activitat comptés amb Rocío Bonilla, perquè la il·lustradora expliqués la seva última novetat, Avis, piranyes i altres històries (Ànimallibres Editorial). Malauradament, a causa de la situació actual, no ha pogut ser.

Publicitat

Ara bé, els més petits no es quedaran sense conte, ja que igualment la llibreria n'explica un de Rocío Bonilla. I, a més, ben adient per aquests dies: T’avorreixes, Minimoni?El podeu gaudir en el següent vídeo publicat a Instagram.

Ver esta publicación en Instagram

Una publicación compartida de La Llar del Llibre (@lallardelllibre) el

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top