Publicitat
Ciutat

Reobre el CAP de la Concòrdia, tancat durant una setmana

El CAP de la Concòrdia torna a obrir amb normalitat des d'aquest dilluns 23 de març. L'horari continuarà sent de 8h a 20h. El CatSalut el va tancar divendres 13 de març, de manera que haurà estat tancat una setmana.

Tant els motius que van portar a tancar-lo com els que ara permeten reobrir-lo són els mateixos, segons fonts del departament de Salut: els centres, els horaris i els serveis que presten s'ajusten a les necessitats de cada moment.

Publicitat

Des de dijous segueix tancat el CAP de Gràcia i també continua tancat el consultori local del Poblenou. Els veïns de Gràcia s'han de dirigir al CAP dels Merinals, mentre que els del Poblenou al CAP La Serra de Torre-Romeu. D'altra banda, des de divendres el CAP de Ca n'Oriac tanca de 20h a 24h i les urgències nocturnes s'atenen al CUAP  de Sant Fèlix.

El departament de Salut recorda que és important evitar desplaçaments i descongestionar els centres sanitaris. Amb aquest objectiu es recomana trucar al telèfon 061 Salut Respon per a consultes telefòniques i el web La Meva Salut permet renovar o tramitar la baixa, fer consultes, descarregar del pla de medicació per anar a la farmàcia a buscar els medicaments, consultar els resultats de les anàlisis clíniques i les proves diagnòstiques i anul·lar o reprogramar les visites agendades amb els professionals, entre altres. Excepcionalment en motiu del coronavirus la ciutadania s'hi pot registrar per Internet o trucant al 900 053 723 de 8 h a 20 h.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top