Ciutat

Detinguts quatre joves per intentar robar en un cotxe aparcat en ple confinament

La Policia Municipal de Sabadell va detenir divendres quatre nois de 18 a 21 anys per intentar robar en un cotxe aparcat. A més, els fets van passar en ple estat d'alarma i ordre de confinament.

Els fets van passar a les 18.12 h, aprofitant que la gent amb seny sol ser a casa aquests dies si no és per una causa de força major que els fa sortir al carrer o que entri dins d'alguns dels supòsits permesos, com ara sortir a comprar menjar o passejar el gos. Cap d'aquestes situacions s'adequava a la decisió presa pels quatre detinguts.

Publicitat
Club ciència

Concretament, un veí va avisar que els nois havien entrat en un vehicle que hi havia aparcat a la confluència de la Gran Via amb la carretera de Caldes. Per aquest motiu, es van dur a terme les diligències judicials corresponents per un presumpte delicte robatori amb força a l’interior de vehicle. Van intervenir-hi quatre unitats de Policia Municipal.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top