BARBERÀ

La Policia Local de Barberà continua tancant establiments que se salten l’estat d’alarma

Hi ha establiments que, tot i no prestar serveis essencials a la ciutadania, continuen oberts. Així ho ha pogut comprovar la Policia Local de Barbera del Vallès, que en cinc dies n’ha tancat set. Quatre de les actuacions es van realitzar el dimecres i el dijous, mentre que la resta han estat des de divendres fins diumenge.

I una part de la ciutadania sembla que també fa cas omís del decret de confinament. Durant el cap de setmana, s’han denunciat 32 persones que eren al carrer sense cap causa justificada. Se sumen a la vintena de sancions que ja s’havien interposat durant els darrers dies. Els agents, a més, han hagut d’advertir diversos barberencs de la restricció de mobilitat.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top