EL TEMPS

Canvi de temps amb neu a cotes baixes el proper dijous

Neu en cotes altes del Vallès, amb Montserrat al fons, el 2018 / ALBERT SEGURA

Sembla que era ahir que preníem el sol als balcons i terrasses… bé, potser no ahir, que plovia, però sí que el cap de setmana passat molts sabadellencs van aprofitar el bon temps per fer vida tant com van poder fora de casa. Ara, però, el temps està canviant, i sembla que tindrem més fred en els propers dies que en molts dies de l’hivern que tot just hem deixat enrere.

La previsió és que en les properes hores arribi una baixada de la temperatura que anirà acompanyada d’aigua. I això en algunes zones suposarà possibilitat de neu. En les properes hores es podria veure en cotes mitjanes, fins a 700 metres.

Ara bé, el canvi fort arribaria dijous, on es preveu que la cota de neu baixi per sota dels 600 metres. Això implicaria que si bé a Sabadell tindríem pluja i fred (amb mínimes de 3ºC i màximes d’11ºC), sí que la neu deixaria enfarinada La Mola i fins i tot les cotes més altes de municipis com Matadepera o Sant Llorenç Savall. També es podria arribar a veure algun floc al Tibidabo.

Comentaris
To Top