Ciutat

La festivitat de La Salut, suspesa pel coronavirus

La Salut queda suspesa pel coronavirus / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell ha decidit aquest dimecres suspendre la celebració de La Salut, segons han informat fonts de l’Ajuntament al Diari de Sabadell. La cita s’havia de celebrar el dilluns 11 de maig.

La decisió s’ha pres després de valorar la situació actual, en què el país es troba immers en l’estat d’alarma decretat i que implica confinament. Com que a hores d’ara no s’ha establert una data per aixecar aquesta ordre, s’ha optat per suspendre la cita.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

No és l’única localitat que pren la decisió. L’Ajuntament de Cerdanyola del Vallès va anunciar dimarts que també cancel·lava la celebració de la Festa Major del Roser de Maig, que havia de ser de l’1 al 4 de maig. Badalona també ha fet el mateix amb les Festes de Maig, anunciant que destinarà les partides designades a la investigació i recerca de l’hospital de Can Ruti centrada en el coronavirus.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top