Publicitat
Ciutat

La direcció del Taulí agraeix l’esforç als seus professionals: “Seguim dempeus i amb esperança”

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

La Direcció i el Comitè Executiu de Crisi de l’hospital Parc Taulí de Sabadell ha emès un comunicat per agrair als professionals la feina que estan fent en plena crisi del coronavirus. La carta, signada pel president de la corporació, Modesto Custodio; el seu director general, Joan Martí, i el membre del Comitè Executiu de Crisi Salvador Navarro, reconeix que la professionalitat que estan mostrant permet seguir al capdavant de la tasca que estan duent a terme per combatre el virus.

“El Parc Taulí afronta el major repte de la seva història, davant la gestió d’una situació del tot extraordinària que ens obliga a adaptar recursos i infraestructures a les necessitats dels ciutadans als quals donem servei”, assenyala la carta. En aquest sentit, apunta que el principal i més valuós recurs amb què compten són els treballadors que “amb el seu compromís, dedicació i professionalitat, s’aboquen a la tasca que porten a terme per fer front a aquesta pandèmia”.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

La Direcció agraeix, per tot plegat, la dedicació: “És per aquest motiu que el Parc Taulí vol expressar el seu agraïment i reconeixement als professionals de tots i cadascun dels àmbits i col lectius que fan possible que, un dia més, seguim dempeus i amb esperança”.

El centre repassa i agraeix a tots els departaments i professionals que participen, dia rere dia, en el gran repte que tenen per davant: “Equips assistencials – de facultatius i d’infermeria-, treballadores socials, personal de neteja, manteniment i projectes d’obra, cuina, administratius, personal d’admissions, personal de sistemes d’informació, tècnics, enginyers, personal de suport i extern, que ens ajuda cada dia en les diferents tasques essencials per afrontar el dia a dia, a totes i a tots, gràcies i ànims pels dies de tenim per endavant!”, conclou la carta.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top