Publicitat
Ciutat

Coronavirus al Taulí: 321 pacients ingressats, 74 morts i 46 altes

Nou balanç de dades sobre el coronavirus al Parc Taulí

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

El Parc Taulí té actualment 321 persones ingressades per coronavirus, segons les dades oficials fetes públiques aquest dimecres. D'aquestes, 42 estan hospitalitzades a l'UCI i, per tant, 279 estan a planta. Fins ara també s'han registrat 74 defuncions i 46 altes hospitalàries, nou en les darreres hores.

Per tal de tenir més llits disponibles i estar preparats per a l'augment previst d'hospitalitzacions, el Taulí va començar ahir a derivar pacients sense coronavirus a l'hospital QuirónSalud del Vallès. 

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top