Publicitat
Ciutat

Arriben les targetes moneder per a les famílies amb ajut de menjador

Les targetes menjador / CONSELL COMARCAL

Aquest dimecres al matí han arribat al Consell Comarcal del Vallès Occidental les targetes moneder que el Departament d’Educació ha facilitat per a les famílies que compten amb ajut de menjador. Personal del Consell Comarcal treballa en aquests moments per fer possible que al llarg del dia d’avui les targetes arribin a tots els ajuntaments i aquests puguin fer la distribució a les famílies.

Aquest matí les targetes també han arribat a l’Ajuntament de Terrassa, de Sabadell i de Sant Cugat i ahir van arribar a Cerdanyola i Rubí. Ara, cada ajuntament establirà l’organització que estimi oportuna per poder repartir les targetes a les famílies, garantint la protecció i la prevenció en el repartiment. Es demana la màxima col·laboració a la ciutadania i que es segueixin les instruccions de cada Ajuntament.

Tal com ja es va anunciar, les targetes venen carregades amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia -un total de 40 euros- que correspondrien als 10 dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats. Atès que ja s’ha anunciat que el tancament es perllongarà, aquestes targetes es recarregaran automàticament.

Publicitat

Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes d’alimentació en qualsevol establiment d’alimentació fet que suposa un suport a les famílies. En total, es disposa de 17.388 targetes, 5.353 de les quals corresponen a Sabadell, on l’Ajuntament ha posat en marxa tot el dispositiu per fer-ne la distribució al més aviat possible.

Així, avui mateix s’han començat les trucades a les famílies beneficiàries per iniciar com més aviat millor el lliurament a centres educatius de la ciutat. La distribució es començarà a fer dijous. En tot cas cada família serà contactada per establir data, hora i lloc, tot respectant les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’actual situació d’emergència sanitària.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top