Ciutat

L'atenció pediàtrica del nord es concentra al CAP de la Concòrdia

El CAP Concòrdia / GOOGLE MAPS

A partir d'aquest divendres, el CAP Concòrdia concentrarà l'atenció pediàtrica del nord de la ciutat. Des d'aleshores, els usuaris dels CAP Creu Alta, Nord i Can Rull que necessitin aquest servei hauran d'anar al CAP de la Concòrcia.

D'altra banda, l'atenció als adults del CAP Concòrdia passa a fer-se al CAP Creu Alta. Així es busca separar al màxim grans i petits per tal de prevenir i evitar el màxim nombre de contagis de coronavirus possibles.

Publicitat

El CAP Gràcia continua tancat i els usuaris s’atenen al CAP dels Merinals. Pel que fa al CAP Ca n’Oriac, l’horari d’atenció és de 8 h a 20 h tots els dies de la setmana.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top