Ciutat

FOTOS: Comença el repartiment de les targetes moneder d'ajuts menjador a Sabadell

Usuaris recollint les targetes moneder / AJUNTAMENT DE SABADELL

L'Ajuntament de Sabadell ha començat a repartir aquest matí les 5.353 targetes moneder destinades a 3.600 famílies amb infants. Es tracta d'un sistema que substituirà l'import dels ajuts mentre les escoles estiguin tancades.

Les famílies són contactades per fixar data, hora i lloc de lliurament. Venen carregades amb l’import corresponent a 10 dies d’àpat de migdia –un total de 40 euros–, que correspondrien als 10 dies lectius de tancament de les escoles oficialment decretats. Atès que ja s’ha anunciat que el tancament es perllongarà, aquestes targetes es recarregaran automàticament.

Publicitat

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Les targetes les podran utilitzar les famílies per adquirir productes d’alimentació en qualsevol establiment d’alimentació, fet que suposa un suport a les famílies. En total, es disposa de 17.388 targetes, 5.353 de les quals corresponen a Sabadell, on l’Ajuntament ha posat en marxa tot el dispositiu per fer-ne la distribució al més aviat possible.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Dimecres es van començar a fer les trucades a les famílies beneficiàries per iniciar com més aviat millor el lliurament a centres educatius de la ciutat. En tot cas, cada família serà contactada per establir data, hora i lloc, tot respectant les mesures de protecció i distanciament social establertes per l’actual situació d’emergència sanitària.

Usuaris recollint les targetes moneder / AJUNTAMENT DE SABADELL

Usuaris recollint les targetes moneder / AJUNTAMENT DE SABADELL

Usuaris recollint les targetes moneder / AJUNTAMENT DE SABADELL

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top