Publicitat
Ciutat

Coronavirus al Taulí: 445 pacients ingressats, 100 morts i 82 altes

Nou balanç de dades sobre el coronavirus al Parc Taulí

L'entrada a l'hospital Taulí / LLUÍS FRANCO

El Parc Taulí té actualment 445 persones ingressades per coronavirus, segons les dades oficials fetes públiques aquest divendres. D’aquestes, 46 estan hospitalitzades a l’UCI i, per tant, 399 estan a planta. Fins ara també s’han registrat 100 defuncions, 15 entre ahir i avui, mentre que avui s’han fet efectives 24 altes hospitalàries i en total ja se n’han donat 82.

Publicitat

Per tal de tenir més llits disponibles i estar preparats per a l’augment previst d’hospitalitzacions, el Taulí va començar ahir a derivar pacients sense coronavirus a l’hospital QuirónSalud del Vallès. 

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top