Ciutat

MAPA: Els casos de coronavirus a Sabadell i rodalies, carrer per carrer

Aquesta és la petjada del coronavirus a Sabadell. A partir de les dades publicades pel Departament de Salut, ara es poden saber els casos de coronavirus (covid-19) per zones de la ciutat. El mapa interactiu permet veure la incidència de la malaltia, amb el nombre de persones afectades per la pandèmia en cada punt de la ciutat i els casos (de forma estardaritzada) per cada 10.000 habitants a la ciutat i als municipis del seu voltant.

D'aquesta manera, es poden veure quines són les principals zones afectades del Vallès Occidental, incloses els àmbits de la ciutat de Sabadell. Es mostren els casos per cada 10.000 habitants i el total d'afectats en cada àrea bàsica de salut només fent clic en el mapa.

Les dades poden canviar. Aquí s'il·lustra l'estadística a 15 d'abril, 19:00h.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top