Publicitat
Ciutat

Detinguda la parella de la 'influencer' sabadellenca Jessica Goicoechea acusada d'apallissar-la

La parella, passejant / INSTAGRAM

Els Mossos d'Esquadra han detingut el model River Viiperi acusat de donar una pallissa a la seva parella, la influencer sabadellenca Jessica Goicoechea. Així ho avaça La Vanguardia, que apunta que la detenció es va practicar divendres a primera hora del matí en el domicili de la noia a Barcelona.

Va ser la mateixa víctima qui va alertar la policia per telèfon, segons relata el rotatiu barceloní, denunciant que estava sent agredida. La jove va assegurar que la seva parella era l'autor de les lesions quan els Mossos van arribar al domicili, situat a l'Eixample. Goicoechea va explicar als agents que estava en procés de separació del noi, però que continuaven convivint al domicili d'ell durant l'estat d'alarma.

A conseqüència, els agents van detenir Viiperi i el van traslladar a la comissaria de les Corts, on es va negar a declarar. L'endemà va passar a disposició judicial, i el jutge de guàrdia de violència de gènere va decretar la seva llibertat amb càrrecs.

Publicitat

Segons el diari, la víctima va traslladar als investigadors especialitzats en víctimes masclistes que no volia presentar una denúncia contra Viiperi, però tot i això, la denúncia seguirà el seu curs als jutjats perquè hi ha les diligències per la detenció: la policia compta amb la trucada de la jove demanant ajuda i el testimoni de la patrulla que la va socórrer.

L'arrestat va saltar a la fama per la seva relació sentimental amb Paris Hilton, amb la qual va estar sortint entre el 2012 i el 2014. Actualment, compagina la seva feina de model amb el de mànager de Jessica Goicoechea, una de les influencers espanyoles més importants, i de les primeres que va obtenir la fama per publicar les seves fotografies a Instagram, xarxa social que llavors estava emergent i no tenia la visibilitat d'ara.

View this post on Instagram

Chaos is a friend of mine 🤯 Set from @ohpolly

A post shared by JESSICA GOICOECHEA (@goicoechea) on

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top