Ciutat

Detingut per conduir de manera temerària una moto en ple confinament

El lloc de l'accident a la Gran Via / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal de Sabadell ha detingut el conductor d'una moto que circulava de manera temerària i amb una passatgera en ple confinament. Els fets van passar dissabte al vespre a la Gran Via.

Concretament, la policia va interceptar el vehicle a les 20.29 h al carrer de Marquès de Comillas de la Gran Via amb el carrer de Sol i Padrís. El motorista, de 20 anys, va quedar detingut després de conduir a gran velocitat per la via pública sense respectar cap dels semàfors en vermell que es trobava, entre altres infraccions de trànsit, i sense respectar les indicacions d’aturar-se.

Publicitat

Tanmateix, i a conseqüència d’aquesta conducció, el conductor i la passatgera que l’acompanyava, una dona de 18 anys, van tenir un accident de trànsit en caure del vehicle. Finalment, al lloc de l’incident es van adreçar dues ambulàncies del SEM per assistir el conductor i la passatgera de la motocicleta i traslladar-los al CUAP Sant Fèlix i a la Clínica Asepeyo de Sant Cugat respectivament, per la cura de les seves ferides de pronòstic lleu.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top