ESPORTS

El Centre d’Esports Sabadell també sol·licita un ERTO

Esteve Calzada, president del Consell d'Administració del Centre d'Esports / Ll.F.

Era inevitable. Com han fet altres entitats esportives de la ciutat, el Consell d’Administració del Centre d’Esports Sabadell ha anunciat, a través d’un comunicat, la decisió de presentar la sol·licitud d’un ERTO (expedient de regulació temporal d’ocupació) davant l’autoritat pertinent per força major que afecta la totalitat dels seus treballadors. “Davant l’excepcional situació d’emergència sanitària que estem vivint amb la propagació de la pandèmia de la Covid-19, la suspensió temporal de la competició decretada per la Federació Espanyola de Futbol i el greu perjudici econòmic que això comporta ens ha portat a prendre aquesta decisió”, explica el club.

El Centre d’Esports vol remarcar que aquesta mesura “no suposa cap acomiadament dels treballadors, sinó un atenuant per pal·liar l’impacte econòmic provocat per la crisi del coronavirus, amb la intenció de tornar a la normalitat quan les autoritats competents així ho indiquin. Mentrestant, la principal prioritat de la nostra entitat és i serà vetllar per la salut dels nostres professionals i famílies”.

El Consell també vol agrair el compromís de tots els seus treballadors, jugadors i tècnics en solidaritzar-se amb aquesta difícil i delicada situació, així com la feina i dedicació de tots els col·lectius professionals, i tota la gent compromesa i solidària que treballa sense descans per combatre la Covid-19 i tenir cura de tots nosaltres, entre els quals hi ha nombrosos socis i sòcies de l’entitat. “Desitgem la tornada com més aviat millor a la normalitat i retrobar-nos amb els nostres socis i la família arlequinada per gaudir novament tots junts d’aquesta gran passió”, expressen.

Comentaris
To Top