Publicitat
Ciutat

L'exèrcit ubicarà una carpa al Centre de Sabadell

L'exèrcit ha d'instal·lar una carpa / VICTÒRIA ROVIRA

L'exèrcit ocuparà un espai del centre de Sabadell per ubicar-hi una carpa operativa. L'objectiu és poder accedir i disposar de l'espai necessari per desinfectar una residència de gent gran.

Concretament, es tracta de la residència ubicada al carrer de Sant Joan amb el carrer de la Creueta. Es necessita espai, motiu pel qual s'ubicarà una carpa que ocuparà un espai proper al carrer de Sant Joan, si bé inicialment l'Ajuntament havia informat que calia tallar el carrer sencer per ubicar-hi la infraestructura.

Publicitat

Per això, ha calgut tallar el trànsit del carrer de Sant Joan per poder aixecar la infraestructura. Això ha comportat canvis com ara talls de línies de bus, que s'han pogut aixecar en comprovar que es podrien reubicar.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top