Ciutat

La UAB acorda donar per acabat el curs presencial

L'Eix central de l'Autònoma / X.O

La Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) dona per acabat el curs presencial davant l’impacte del coronavirus i la impossibilitat a dia d’avui d’establir una data pel retorn a les aules. Així hi ha anunciat el centre a través d’un comunicat de la rectora, Margarita Arboix, i davant l’elevada possibilitat que la situació de confinament de la població s’allargui més enllà de les vacances de Setmana Santa.

En aquest sentit, i davant del fet que la represa de l’activitat s’hagi de fer de manera progressiva, l’equip de govern de la UAB, juntament amb les direccions dels centres docents, ha acordat adoptar algunes mesures respecte a la finalització del curs per donar garanties a l’alumnat, al professorat i al personal d’administració i serveis que d’una manera directa o indirecta dona suport a l’activitat acadèmica.

La principal és que es dona per finalitzada la docència presencial del segon semestre del curs 2019-2020 i acorden que tota l’activitat docent pendent continuarà en format virtual. Per aquest motiu, l’equip de govern està redactant un document marc d’instruccions generals que cada centre haurà d’adaptar a les seves característiques, que inclou indicacions generals sobre calendari acadèmic, docència, avaluació, guies docents, treballs de final d’estudis i pràctiques, i que s’aprovarà en una propera sessió extraordinària de Consell de Govern.

“Si bé es treballa amb la possibilitat de mantenir un període per a l’avaluació presencial de les assignatures del segon semestre entre mitjan de juny i mitjan de juliol, tanmateix, el professorat, d’acord amb la direcció del centre, haurà d’elaborar un pla d’avaluació virtual davant d’una eventual evolució de la crisi sanitària que faci impossible l’activitat presencial en aquelles dates”, apunta la rectora en el comunicat. Els serveis de TIC de la universitat donaran suport a aquesta tasca.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top