Ciutat

S’encasta contra una tanca amb el cotxe i es nega a fer la prova d’alcoholèmia

La Policia Municipal de Sabadell ha denunciat un conductor de 36 anys que dimecres al vespre va encastar el seu cotxe contra una tanca metàl·lica a Can Rull. Els fets van passar a les 20.41 h a la Via Alexandra, i l’home es va negar a sotmetre’s al control d’alcoholèmia.

Dues unitats de la Policia Municipal es van adreçar al lloc de l’accident, on el conductor no va requerir assistència mèdica. Finalment, els policies actuants van instruir les corresponents diligències judicials per un presumpte delicte contra la seguretat viària atès que el conductor es va negar a sotmetre’s a les proves de detecció alcohòlica legalment establertes i van immobilitzar el vehicle.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top