Ciutat

Adeu a les festes majors de barri a Sabadell… ara com ara

Un moment de la festa major de Nostra Llar fa tres anys / LLUÍS FRANCO

Arreu del món s’estan suspenent activitats multitudinàries que estaven previstes per als mesos de març, abril i juny per l’impacte del coronavirus i per la incertesa sobre quan l’acabarà el període de confinament. A Sabadell aquesta situació també ha tingut incidència, amb l’anunci de l’Ajuntament de cancel·lar els actes de la festivitat de La Salut, una decisió a la qual s’hi han sumat diversos barris, que han acordat suspendre, com a mínim per ara, les seves festes majors.

Es tracta de les associacions de veïns dels barris de Can Deu, Nostra Llar, Torrent del Capellà i la Concòrdia. Els actes de celebració s’havien de celebrar entre els dies 26 i 28 de juny, passat Sant Joan i coincidint amb la revetlla de Sant Pere.

Ara per ara, però, hi ha una porta oberta que les festes es puguin celebrar en una altra data, tot i que aquesta és una decisió que caldrà prendre un cop acabi el confinament obligat pel coronavirus.

Comentaris
To Top