Ciutat

Continua el descens de pacients ingressats per coronavirus al Taulí

El nombre de pacients ingressats per coronavirus registra un nou descens: ja són 16 menys que fa quatre dies

L'hospital Parc Taulí / LLUÍS FRANCO

615. És el nombre total de pacients ingressats al Taulí i a l'hotel Verdi amb coronavirus. Un menys que ahir i 16 menys que fa quatre dies, quan n'hi va haver més fins ara, 631 en total.

El nombre de pacients al Taulí és de 503, dels quals 437 estan a planta i 66 a l'UCI. Els ingressats a planta segueixen la tendència a la baixa que va començar quan fa cinc dies es va arribar al pic de 507 pacients en aquests espais. Pel que fa a les cures intensives, el nombre d'usuaris en aquesta àrea segueix estabilitzat en 66 com en els darrers quatre dies.

On segueixen creixent les entrades és a l'hotel Verdi, atès pels professionals de la corporació sanitària. Allà, ara hi ha 112 persones ingressades amb la Covid-19, totes amb símptomes lleus. Aquest espai és el que rep un nombre d'ingressos expressament més elevat per descongestionar així l'hospital de Sabadell, l'Albada i el VIIè Centenari, que és on hi ha els pacients amb coronavirus del Taulí. Així, fa una setmana al Verdi hi havia 35 pacients, mentre que ara ja en són 77 més. En aquest total, la corporació sanitària hi té disponibles 172 places.

En les darreres hores s'han donat 28 altes, que en conjunt arriben a les 383, i s'han produït 8 defuncions; 188 des que el 6 de març es va detectar el primer positiu de Covid-19 a l'hospital de Sabadell.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top