Esports

La Festa de l'Esport Sabadellenc, definitivament suspesa

També s'han cancel·lat totes les activitats associades durant la setmana de la festa / Ll.F.

L'allau de cancel·lacions d'activitats esportives per la crisi del coronavirus ha afegit un nou esdeveniment important a la nostra ciutat. La regidora d'Esports de l'Ajuntament, Laura Reyes, ha confirmat la suspensió definitiva de la 67a edició de la Festa de l'Esport Sabadellenc que estava prevista per a la primera setmana del mes de juny. L'acte central s'havia de celebrar el divendres 5 de juny al Teatre Principal amb la proclamació del millor esportista de l'any 2019 després de les reunions del jurat.

Publicitat

Lògicament, també han quedat anul·lades totes les activitats paral·leles associades a la festa, com la Fira d'Entitats, la jornada escolar i altres clàssics que reunien la gran majoria d'entitats esportives de la ciutat durant tota la setmana. La regidora Laura Reyes apunta que "s'està treballant en un nou encaix en el calendari més endavant, passat l'estiu". També assenyala que "la programació d'esdeveniments de la ciutat s'haurà d'adaptar a la nova situació", provocada per la Covid-19.

DIRECTE: Coronavirus a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top