Ciutat

Els Mossos incrementaran controls després que el trànsit pugi respecte dilluns passat

Un control dels Mossos d'Esquadra per evitar que la gent se salti el confinament durant el cap de setmana / ACN

El conseller d’Interior, Miquel Buch, ha explicat que els Mossos incrementaran els controls després de detectar que el trànsit ha pujat un 7% a la sortida de Barcelona i un 14% a l’entrada, respecte dilluns passat. Durant la roda de premsa telemàtica d’aquest dimarts al migdia, Buch ha constatat que hi ha gent que marxa a segones residències, ja que les dades de trànsit sempre són de davallada, tant vers la setmana anterior com un dia normal.

El conseller ha apuntat que la policia intensificarà la pressió a qui trenqui el confinament “irresponsable i insolidàriament”. Buch ha demanat iniciar un procés de treball conjunt amb els ajuntaments per denunciar actituds “incíviques” i que les persones en qüestió siguin “degudament sancionades”.

Pel que fa a les actuacions policials de les darreres 24 hores, Buch ha informat de tres accions per requeriment sanitari-judicial, 9.569 identificacions a persones i 8.995 a vehicles; cap tancament d’establiment però sí una acta presa; 10 detencions i 2.701 actes de denúncies a persones.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top