CERDANYOLA

VÍDEO: El missatge dels cotxes de la Policia de Cerdanyola als ciutadans

Aquests dies de confinament han sensibilitzat la població en molts aspectes, i són molts (la majoria) els que respecten les directrius i, per respecte a la resta, es queden a casa i només surten quan és merament necessari. Les mostres d’afectes s’han fet evidents, a més, amb la tradicional convocatòria de les 20 h als balcons dia rere dia.

Però també els serveis d’emergències han volgut gratificar a la ciutadania la decisió de confinar-se a casa. A Cerdanyola del Vallès, la Policia Local ha inscrit missatges a la part superior dels seus cotxes patrulla, de manera que siguin visibles des dels balcons:

També la Policia va voler agrair ahir dilluns la tasca que està fent el personal sanitari. Amb aquest objectiu, es van concentrar davant del CAP Serraparera, on els sanitaris van sortir a la porta del centre per rebre les mostres de suport diàries i animar la població.

A Cerdanyola, també, és habitual que cada dia a les 20 h els cotxes que patrullen la ciutat, ja sigui de Policia Local o Mossos d’Esquadra, facin sonar les seves sirenes i encenguin els lluminosos.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top