Ciutat

Un miler de denúncies per saltar-se el confinament fins Divendres Sant

La Policia Municipal arriba a la xifra per saltar-se el confinament fins Divendres Sant

Control policial per garantir el confinament a l'avinguda de Josep Tarradellas / VICTÒRIA ROVIRA

La Policia Municipal ja ha interposat gairebé un miler de denúncies a Sabadell per saltar-se el confinament decretat amb l'estat d'alarma. Per aquest motiu, l’Ajuntament fa una nova crida perquè la ciutadania es quedi a casa seva, també durant la Setmana Santa, època en què la majoria de ciutadans aprofiten per fer alguna escapada.

En aquest sentit, la Policia Municipal ha intensificat els controls perquè la ciutadania compleixi les restriccions i per garantir que es compleixin les mesures de confinament. La policia ha interposat unes 990 denúncies per desobediència als agents o per no respectar les restriccions de l’estat d’alarma.

Publicitat

Tot i això, la gran majoria de la població té un comportament exemplar, que està mantenint el confinament i també la distància social quan s’ha de desplaçar, per exemple, per anar a comprar, segons detalla l'Ajuntament. Les mesures per continuar el confinament durant la Setmana Santa són una de les qüestions més destacades del dia en relació amb la gestió de la ciutat durant el coronavirus.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top