Publicitat
Vallès

VÍDEO: Sentmenat confecciona barrets quirúrgics per al Taulí

Barrets quirúrgics per al Taulí / AJUNTAMENT

Sentmenat continua plenament actiu en la lluita contra la propagació del coronavirus i ho torna a demostrar amb la confecció d’un equip de protecció individual, com són els barrets quirúrgics. Ho fa a petició del Parc Taulí, que s’ha encarregat de preparar un patró perquè puguin fer-se.

Publicitat

La iniciativa agafa el relleu a la confecció de mascaretes que s’està fent des de fa setmanes. En total, se n’han fet més de 10.000, i s’han repartit a diferents empreses de Catalunya, així com a veïns i veïnes del municipi que n’han necessitat.

Els voluntaris incombustibles de Sentmenat ja han repartit 10.000 mascaretes

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top