Ciutat

Desobediència i robatori: tres detinguts en diferents punts de Sabadell en una nit

La Policia Municipal ha detingut tres persones en tres llocs diferents de la ciutat. Totes elles estan acusades de desobediència o de robatori.

El primer cas es va produir a les 22 h a la confluència del carrer Germanor amb el carrer Constància. Un home de 29 anys va ser detingut per un presumpte delicte de desobediència als agents de l’autoritat, després de produir-se un accident de trànsit. Hi van intervenir dues unitats de la Policia Municipal.

A la mateixa hora, però a l’alçada del número 97 del carrer Campoamor, es va detenir a un altre home de 54 anys, en aquest cas per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili. També hi van intervenir dues unitats de la Policia Municipal.

El tercer cas es va produir a la 01.34 h al número 43 del carrer Clemència Isaura. Un home de 22 anys va ser detingut per un presumpte delicte de robatori amb força a l’interior d’un domicili. També van participar-hi dues unitats de la Policia Municipal.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top