Ciutat

La FAVS reclama a Salut que posi en marxa l’hospital de campanya

El president de la Federació d’Associacions Veïnals de Sabadell (FAVS), Manuel Navas, ha enviat una carta a la consellera de Salut, Alba Vergés, per reclamar-li que posi en marxa de forma immediata l’hospital de campanya. No fer-ho, sosté, provoca “col·lapse” i “posa en perill tot el sistema sociosanitari del Vallès Occidental-est“.

La carta està firmada pel president de la FAVS, Manuel Navas, i demana l’obertura de l’espai sanitari urgentment. Explica que, en aquests moments, 7 de les 9 plantes del Taulí estan destinades a pacients amb coronavirus, la qual cosa implica que no es puguin dur a terme serveis habituals, es deixin d’atendre moltes persones i incrementin les llistes d’espera considerablement. Els més de 200 llits hospitalaris de l’hospital de campanya -recalca- són necessaris.

Primera part de la carta de la FAVS a la consellera Alba Vergés

Segona part de la carta de la FAVS a la consellera Alba Vergés

Comentaris
To Top