Castellar del Vallès

Es detecten una cinquantena de casos més de coronavirus a Castellar en 24 hores: ja en són 193

Una dona passeja pels carrers de Castellar / LLUÍS FRANCO

A Castellar del Vallès hi ha detectats 193 casos de coronavirus en aquests moments. Són, aproximadament, una cinquantena de positius més respecte al dissabte. La taxa estandarditzada de casos, així doncs, s'enfila fins als 798 contagis per cada 100.000 habitants.

L'augment de casos es deu al fet que s'estiguin realitzant més testos de detecció de coronavirus, sobretot a residències i a personal sanitari. Ara bé, tenint en compte les darreres dades publicades pel Departament de Salut, el nombre de testos amb resultats positius ha augmentat en major mesura que els testos amb resultats negatius.

Un centenar de casos a Sant Llorenç

Paral·lelament, el municipi de la comarca que està patint major incidència del coronavirus és Sant Llorenç Savall. El poble, de 2.373 habitants, ja ha arribat als 100 casos positius. Molts d'aquests es concentren a la residència geriàtrica, on el 80% dels usuaris estan contagiats i, fins aquest divendres, 26 persones hi han perdut la vida.

Més del 80% dels usuaris de la residència de Sant Llorenç tenen la Covid-19

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top