Castellar del Vallès

Castellar repartirà a domicili dues mascaretes a tota la població major de 65 anys

L’Ajuntament de Castellar del Vallès començarà a repartir aquesta setmana un total de 8.000 mascaretes entre les 4.000 persones majors de 65 anys que viuen en domicilis. Així, es faran arribar a cada persona dues mascaretes, acompanyades d’un full informatiu adreçat als seus destinataris en el qual s’indiquen diverses qüestions d’interès sobre l’ús recomanat d’aquesta mesura de protecció.

Es tracta de mascaretes quirúrgiques de triple capa d’ús unipersonal que es poden fer servir entre 4 i 8 hores. Les mascaretes provenen d’una donació de 10.000 unitats d’aquest material de protecció individual que la ciutat xinesa de Mianyang, de 5,5 milions d’habitants, ha cedit a la vila.

Castellar del Vallès i Mianyang van signar el juny passat un memoràndum d’amistat entre els dos municipis, que incloïa el compromís de realitzar intercanvis i cooperació en els camps de la ciència i la tecnologia, l’economia, el comerç, l’agricultura, l’educació i el turisme. Mianyang és la seu del grup empresarial Chanhong, propietari de l’empresa Huayi, amb planta a Sabadell.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top