Ciutat

Sabadell en Comú proposa un Sant Jordi a la sabadellenca

Sabadell en Comú planteja celebrar Sant Jordi promocionant el teixit local. En aquest sentit, demana als responsables municipals que portin a terme un seguit de mesures per donar suport a les llibreries de la ciutat:

  • Fer una compra de llibres, en especial d’autors locals, a totes les llibreries de la ciutat per a les biblioteques municipals, centres d’educació primària i secundària.
  • Reduir la fiscalitat a la mínima expressió a les llibreries l’any 2021.
  • Fer divulgació als mitjans públics de comunicació municipal de les iniciatives de promoció que estan portant a terme les llibreries locals per vendre online durant aquests dies de confinament.

“El virus també pot acabar amb les llibreries de la nostra ciutat, és per això que necessiten el suport de l’Ajuntament amb mesures concretes que ajudin a la seva supervivència econòmica”, assenyala l’extinent d’alcalde Joan Berlanga. “No ens podem permetre una ciutat sense llibreries, la cultura és element clau que necessita
suport que no pot estar únicament a mercè de la llei de l’oferta i la demanda”, afegeix.

A la vegada, des de Sabadell En Comú es fa una crida a la ciutadania a comprar i regalar llibres de les llibreries de la ciutat a partir de les seves webs i suggerim la compra d’obres d’autors locals.

Sabadell en imatges: la ciutat, retratada a l’Instagram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top