Ciutat

La Covid-19 a residències de Sabadell: 75 defuncions i 227 contagis

S’han realitzat proves PCR a 900 dels residents de Sabadell, un 66% del total

Després de realitzar-se proves PCR a 900 dels residents de Sabadell, s’han detectat 227 contagis. De moment, només han accedit a testos el 66% dels usuaris dels 42 centres residencials que hi ha a la ciutat, entre els de gent gran, persones amb discapacitats intel·lectuals, físiques, i de salut mental. Hi viuen, en total, 1.349 persones.

El nombre de defuncions notificades a les residències sabadellenques a causa del coronavirus, fins al 20 d’abril, és de 75 persones.

Trasllat de residents

S’han habilitat 61 places a la residència Els Jardins de Castellarnau, que s’utilitzarà per traslladar residents amb
PCR negativa d’altres residències que no poden garantir-ne l’aïllament. A data d’avui ja s’hi han traslladat 3 residents de la Residència Orquídies.

El dia 3 d’abril es van traslladar 10 residents de la Residència Atendis a l’Hotel-Salut Verdi, i 10 més a l’Hospital Taulí i l’Hospital de Terrassa. En aquests moments, s’està pendent que puguin tornar a la seva residència. De la residència Vivaldi, el dia 6 d’abril es van traslladar 4 residents a l’Albada Centre Sociosanitari.

2.861 visites als centres residencials

Des de l’1 d’abril els equips d’atenció primària de l’Institut Català de la Salut han fet 2.861 visites als centres residencials (1.087 presencials i 1.774 telefòniques i virtuals), a més de les visites de coordinació a les residències. L’activitat es realitza de dilluns a diumenge, garantint una atenció totes les hores de dia, tots els dies de la setmana.

Comentaris
To Top