Ciutat

VÍDEO: Moltes famílies per la ciutat

S’ha detectat força volum de gent en moltes zones de la ciutat

Gran volum de gent a la Rambla / DS

La sortida de nens al carrer, permesa pel govern espanyol des d’aquest diumenge, ha inundat de famílies els carrers i algunes places de Sabadell. En principi, la mesura anava acompanyada de restriccions, com el fet de no poder allunyar-se més d’1 quilòmetre de casa, la limitació d’un únic adult d’acompanyant i l’obligació de mantenir la distància de seguretat amb terceres persones.

FOTOS: Després de 6 setmanes, els nens surten al carrer

En molts casos, però, això no s’ha respectat i s’han pogut veure força cercles de persones reunides i grupets o parelles passejant juntament amb els fills. La sortida al carrer de molts dels infants, gran part dels quals feia 6 setmanes que no es movien de casa, ha anat acompanyada de bicicletes, monopatins i patinets.

Així doncs, s’ha acumulat un gran volum de gent en algunes zones del Centre, com la Rambla, el Mercat Central, la plaça de Sant Roc, el carrer de Gràcia o la plaça del Gas. També al Parc Catalunya o a altres barris de la ciutat, com Ca n’Oriac. Gran part de la ciutadania, sobretot adults, anava amb mascareta.

“Quina alegria veure els nens! Sembla un altre món!”

En el cas de la Rambla, la circulació estava oberta i hi transiten alguns vehicles a velocitat lenta. Des de l’Ajuntament s’ha informat que, fins aquest diumenge, no havia calgut tancar-la, pel fet que amb l’Estat d’alarma no estava permès passejar. Tanmateix, ressalten que aquest diumenge, sí que s’ha tancat un tram al trànsit per facilitar que es pogués mantenir la distància de seguretat.

Segons ha pogut comprovar el D.S., la feina tant de Mossos d’Esquadra com de Policia Municipal ha estat, en molts casos, informativa i pedagògica.

Comentaris
To Top