Publicitat
EDITORIAL

Una desescalada responsable

Aquesta pandèmia ens deixarà moltes coses i una d’elles és un ampli vocabulari. Aquests dies, la paraula de moda és ‘desescalada’. Per evitar parlar de desconfinament, s’està utilitzant aquest terme que té implícita una connotació menys directa. Aquest diumenge, però, s’ha demostrat que moltes persones ja estan cansades d’eufemismes i comencen a perdre el respecte als efectes de la Covid-19 i als avisos del govern.

Publicitat

Després de més de 40 dies de confinament, les decisions –sovint discutibles– de les diferents administracions han deixat de tenir el pes que tenien en la conducta dels ciutadans a l’inici de la crisi. I, és clar, ha aparegut una altra paraula: ‘irresponsabilitat’. Estem en un moment clau, ja que aquesta desescalada ha de continuar dissabte que ve i seria convenient que, un cop arribats fins aquí, no tornéssim enrere. Per això, cal que tothom mantingui la responsabilitat. De la resta ja se n’ocupen els professionals sanitaris. I sense anar més lluny, una trentena de projectes de la Fundació Parc Taulí estan enfocats a diagnosticar, detectar i tractar el coronavirus. Posem-ho fàcil!

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top