BARBERÀ

A presó un veí de Barberà que portava 37 quilos de marihuana amagats entre les eines de lampista

La droga requisada pels Mossos / CEDIDA

Els Mossos d'Esquadra van detenir diumenge un veí de Barberà que transportava 37 quilos de cabdells de marihuana amagats entre les eines de lampista a Martorell. Una patrulla de l’Àrea Regional de Recursos Operatius (ARRO) va aturar la seva furgoneta de lloguer a l'AP-7 cap a les 16.30 h.

Quan els agents li van preguntar el motiu del trajecte que feia, ell va respondre que anava fer una reparació d'urgència en un domicili. Els Mossos van sospitar de les seves incongruents explicacions i li van demanar inspeccionar l'espai de càrrega de la furgoneta, on van trobar la droga envasada al buit dintre de cinc capses de cartró precintades, amb un pes total de 36,8 kg, i camuflades entre les eines. El valor de la marihuana en el mercat il·legal és d'uns 90.000 euros.

Publicitat
Club ciència

L'home, de 42 anys, va quedar detingut per un delicte contra la salut pública, concretament tràfic de drogues. Té cinc antecedents policials. El jutge va decretar el seu ingrés a presó.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top