Ciutat

La Rambla permanentment tallada als vehicles i carrers convertits en residencials: la proposta de Sabadell en Comú aposta per reforçar el paper del vianant

La Rambla, buida durant el confinament / S+G ARQUITECTES

Sabadell en Comú demana que es garanteixi la seguretat dels vianants, ara que amb la desescalada del confinament començaran a sortir més persones al carrer. És per aquest motiu que demanen que de manera urgent es prenguin mesures per garantir la seva seguretat.

És per això que mentre sigui necessari un cert distanciament físic entre les persones, tots els carrers d'un sentit passin a carrers amb prioritat invertida o carrers residencials. Així, "la circulació prioritària passi als vianants i que els vehicles privats hagin d’adaptar la seva circulació si troben vianants", apunten en un comunicat.

Publicitat

A la vegada, aposten per limitar tota la zona urbana de Sabadell a una velocitat màxima de 30 km/h, convertir la Rambla en un eix d’ús exclusiu per a vianants, bicicleta i transport públic de manera imminent i estudiar l’extensió d’espais similars a altres parts de la ciutat. Per últim, aposten per accelerar la creació de carrils bicis a les vies de dos sentits de la ciutat, com per exemple el carrer de Vilarrubias o la ronda de Zamenhof, per facilitar aquest mitjà de transport públic en aquest moment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top