Publicitat
Ciutat

Aigües Sabadell farà donacions per a l’assaig clínic #JoEmCorono

Aigües Sabadell ha posat en funcionament una nova campanya per recollir fons per la lluita contra el coronavirus. La companyia ha anunciat que donarà un euro a l’assaig clínic #JoEmCorono per cada client que es passi a la factura digital. Actualment, més de 29.600 clients i clientes del Grup CASSA ja disposen d’aquesta modalitat de factura, molt més sostenible que la tradicional en paper i també més ràpida i segura.

Amb aquesta iniciativa, la companyia pretén contribuir en la lluita contra la Covid-19 promovent la col·laboració entre la ciutadania i Aigües Sabadell, i també conscienciar sobre la importància de reduir la petjada en el medi ambient, promovent hàbits sostenibles com la reducció del consum de tinta i paper.

La companyia ha creat una pàgina web en què diàriament actualitzarà el marcador amb els clients i clientes que s’hagin passat a la factura digital i, per tant, estiguin ajudant a fer créixer el projecte. Per donar-se d’alta a la modalitat de rebut digital es pot fer bé des de l’oficina virtual o bé trucant als telèfons especials d’atenció telefònica durant l’estat d’alarma.

La iniciativa #JoEMCorono està encapçalada per l’equip de metges i investigadors de la Fundació Lluita contra la Sida, IrsiCaixa i l’Hospital Universitari Germans Trias i Pujol, i pretén recaptar fons per a la recerca contra el coronavirus. Els doctors Bonaventura Clotet i Oriol Mitjà són els impulsors principals. En concret, han començat un assaig clínic pioner, el primer aprovat per l’Agència Espanyola del Medicament, amb l’objectiu de definir quins fàrmacs serviran per tractar de manera immediata els infectats i prevenir el contagi en els seus contactes.

A través d’un altre projecte, també es treballa en una vacuna contra el virus. La companyia, com a servei essencial, treballa per garantir la continuïtat i la qualitat del servei d’aigües. Els empleats d’Aigües Sabadell segueixen treballant per garantir la continuïtat del subministrament amb les mateixes condicions que fins ara. Els actuals processos de tractament i els paràmetres de control de l’aigua de consum també garanteixen la qualitat sanitària, que no es veu afectada per la situació actual.

La companyia ha implementat una sèrie de mesures preventives encaminades a protegir la seguretat sanitària de tots els seus empleats, així com assegurar el funcionament normal de la xarxa de subministrament, com ara la creació d’equips independents de treball operatiu, el reforç de les mesures d’higiene, la implantació del teletreball i l’aprovisionament de material necessari per assegurar la continuïtat del servei durant els propers mesos, entre moltes altres iniciatives.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top