Ciutat

Sabadell tallarà més carrers el proper cap de setmana de La Salut

L’Ajuntament preveu ampliar les zones per a passejar a partir d’aquest cap de setmana de La Salut

Vianants aquest dissabte, 2 de maig, a la Rambla / LLUÍS FRANCO

L’Ajuntament de Sabadell ampliarà els talls de carrers aquest proper cap de setmana de La Salut. Concretament, es preveu el tancament de trams del carrer de Sant Miquel, a la Creu Alta; Sant Sebastià i Salvany a l’Eixample; i del carrer de l’Església Romànica, a la Creu de Barberà. Així es convertiran de manera temporal determinats carrers en zones de prioritat per a vianants.

El Govern fa una valoració positiva de les mesures de mobilitat impulsades per afavorir el distanciament social, i per aquest motiu de cara al proper cap de setmana llarg, l’Ajuntament estudia la implantació de noves accions.

Les noves mesures se sumarien al tancament al trànsit del proper dissabte, diumenge i dilluns de l’eix central, des de la via de Massagué, a l’alçada de la plaça de les Dones del Tèxtil, fins gairebé al capdavall de la Rambla, així com d’alguns trams de les avingudes de Barberà i de les avingudes de la Concòrdia i de Matadepera, mesures que ja s’han pres de l’1 al 3 de maig i s’han valorat molt positivament.

A més, a partir d’aquesta mateixa setmana, tal i com ja va avançar l’alcaldessa, Marta Farrés, fa uns dies en roda de premsa, es començaran a pintar els carrers per derivar els vianants sempre per la vorera dreta per evitar que es topin de cara amb altres vianants.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top