Oci i cultura

7 cançons del mític grup sabadellenc Els Duendes per amenitzar el confinament

Els Duendes fa 57 anys que toquen en directe / CEDIDA

Potser perquè el pas lent de les hores de confinament alimenta la nostàlgia, que és alhora una distracció agraïda, molts sabadellencs s'han sorprès rebuscant a dins de calaixos. I alguns n'han tret fotos antigues de fa anys que han inundat de passat les xarxes socials. Posats a rebobinar, enyoradissos, hem buscat en cassets 7 cançons d'un grup de la ciutat que de ben segur que també despertarà molts records.

Els Duendes, mítica banda sabadellenca de pop i rock, fa 57 anys que es dedica a la música en directe i segur que acompanya de so molts moments del passat. Encara no han baixat de l'escenari, però abans no els podeu tornar a veure, us deixem amb 7 cançons del grup. Per amenitzar una mica el confinament.

Sabore Di Sale

Legata a un granello di sabia

500 millas

Publicitat

Quelque chose de Tenesse

ELS DUENDES, EN CONCERT, L'ANY 2017 / JOSEP RODENAS

Coco Duendes

La Nuit

Come Sinfonia

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top