Ciutat

Les piscines de Sabadell estaran preparades tot i la incertesa de com i quan podran obrir al públic

La piscina de Can Marcet, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Les piscines de Sabadell treballen per tenir-ho tot llest per si poden obrir aquest estiu. La incertesa del coronavirus i el seu impacte en tot allò que és quotidià també deixa petjada en els plans que el consistori tenia per als mesos més calorosos de l’any, però tot i això no s’ha volgut baixar els braços davant la possibilitat que es puguin obrir les instal·lacions d’esbarjo més demandades a partir del mes de juny.

“Ara per ara no sabem si podrem obrir, si ho podran fer totes de quina manera ni amb quines mesures de seguretat”, detalla l’alcaldessa, Marta Farrés. Destaca, però, que aquest estiu moltes famílies es poden trobar amb què no poden marxar de vacances, ja sigui perquè han hagut de cancel·lar el seu destí per l’emergència sanitària o perquè creuen moments difícils a nivell econòmic.

Aquests són els preus de les piscines de Sabadell per l’estiu 2020

“Estem treballant per tenir les piscines condicionades, a la del nord hi calia per unes obres, i ja s’han donat instruccions perquè es posin en marxa de nou”, detalla Farrés. De fet, la previsió inicial és que la temporada de bany a les piscines municipals descobertes havia d’arrencar en poc més d’un mes, el dia 12 de juny, una data que a dia d’avui no està gens clara.

Tampoc es coneix a hores d’ara si l’aforament s’haurà de limitar de manera més o menys accentuada per garantir la distància entre banyistes, així com les mesures de protecció que tant els usuaris com el personal que hi treballi hauran d’assumir.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top