Publicitat
Castellar del Vallès

Castellar contactarà amb tots els establiments i serveis del municipi

La regidoria d’Activitat Econòmica de Castellar del Vallès contactarà aquests dies per via telefònica amb els 460 establiments comercials, restauració i serveis de la vila per detectar les seves necessitats una vegada han pogut reprendre l’activitat amb la posada en marxa del pla de desconfinament.

L’objectiu d’aquesta mesura és conèixer la situació en què es troben, oferir-los assessorament a l’hora de sol·licitar ajuts i actualitzar el cens d’establiments.

A més, l’Ajuntament distribuirà a tots els comerços de la vila al llarg dels propers dies un kit amb material higiènic (mascaretes, gel hidroalcohòlic) per facilitar que puguin atendre els clients amb les màximes garanties sanitàries.

El consistori està confeccionant un pla d’ajudes municipals i tirarà endavant una campanya de promoció del comerç urbà i de proximitat que tindrà com a objectiu principal recordar que les botigues i serveis de la vila continuen estant al costat de la ciutadania.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top