CERDANYOLA

VÍDEO: El missatge d’ànims de l’AMCV en forma de cançó

Els cantaires de l’Agrupació Musical Cerdanyola del Vallès (AMCV) han volgut enviar un missatge d’ànims davant dels dies complicats que la població està vivint. Ho han fet amb un enregistrament en el qual han participat una trentena de veus de la coral.

El tema escollit ha estat Shosholoza, una paraula que en zulu significa “seguir endavant“. Aquesta és una de les cançons tradicionals més populars del sud de l’Àfrica, que entonaven els treballadors que marxaven lluny de casa, i que ara és habitual sentir-la en estadis per animar els esportistes.

“Vivim dies d’incertesa que alhora ens connecten amb coses boniques, prova d’això és aquest vídeo que us volem regalar: ens recorda que només #ensensortirem si no abaixem la guàrdia i respectem les normes del desconfinament”, assenyala el col·lectiu.

Comentaris
To Top